Житло або квартира в м Львів: довготривала оренда.

Потрібна квартира у Львові, хочете зняти недорого?

Маємо декілька десятків актуальної оренди. Варіанти на любий смак та бюджет. Від потужних дорогих Житлових Комплексів до бюджетних чистеньких квартир в радянському ремонті.

Інколи однокімнатна квартира виходить дорожче ніж двох кімнатна. Чому так може трапитися. Коли людина шукає квартиру, не завжди з’ясовує всі нюанси.

Так наприклад може в рази змінитися ціна на опалення в зимовий період, тому що в будинку встановлене централізоване опалення і немає лічильників тепла у квартирах.

Буває, що квартира не стоіть на обліку в житловому фонді і до неї застосовується комерційний тариф на комунальні платежі.

Квартира в місті Львів до того могла бути використана як офіс з переоформленням у вілповідних інстанціях і тепер, коли вже йде як довготривала оренда, рахуються комунальні платежі по завищених тарифах.

Всі ці нюанси треба з’ясовувати до того, як давати завдаток. Маклер або ріелтор зазадалегідь перевіряє документи на об’єкт в т.ч. і норми по комунальних. Тому радимо перед тим як знімати квартиру (і не тільки у м Львів) проконсультуватися з маклером, особливо якщо планується довготривала оренда.

Довгострокова оренда квартири повинна супроводжуватися професіоналом, якщо не хочете несподіванок по типу неадекватний власник або трабли з комуналкою.

Шукаєте “квартира Львів довготривала оренда”, тоді вам до нас. Дивіться, обирайте, телефонуйте.

АН МАГНАТ

Вся нерухомість Львова

Агентство Нерухомості Магнат Львів

КОНТАКТИ

Телефон:

+38 (067) 680-97-60

e-mail

magnat-an@ukr.net

Адреса:

м. Львів, вул. Газова, 26

© Агенція нерухомості Magnat. Всі права захищено